Σχετικά με εμας

Οικονομικά, αποτελεσματικά μαθήματα οδήγησης.

Η πρότυπη Σχολή Οδηγών ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους υποψήφιους οδηγούς με έδρα τη μαγευτική Ρόδο στα Δωδεκάνησα.

Η Σχολή μας διαθέτει αυτόνομο Κέντρο Θεωρίας (ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο), εξοπλισμένο με οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας.

 
Επιπλέον παρέχει στη Ρόδο μία νέα εφαρμογή θεωρητικής εκπαίδευσης. Το testkok.gr όπου είναι μία νέα επαναστατική μέθοδος που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μέσα στο μυαλό σας. Μαθάινετε τα σήματα εύκολα, γρήγορα και περνάτε τις εξετάσεις με την πρώτη.
Σε αυτό το τέστ το ποσοστο επιτυχείας των μαθητών με την πρώτη προσπάθεια αγγίζει το 99% με μέσο χρόνο εξάσκησης 40% του απαιτούμενου χρόνου σε σχέση με άλλες μεθόδους
Η εφαρμογή παρέχει 5 μαθησιακά επίπεδα που βοηθούν ουσιαστικά τους μαθητές.

Ορισμένες από τις βοήθειες είναι animation (βιντεάκια), βοηθητικά κείμενα, σύστημα κρυφών απαντήσεων, στατιστικά, test ανά κατηγορία (για να μην μένεις πίσω) & test λαθών (για να μην ξανακάνεις ΠΟΤΕ λάθος)! 

Η Φιλοσοφία της σχολής είναι να προσφέρει στους υποψηφίους οδηγούς την μεγαλύτερη δυνατή γνώση πάνω στη τεχνική οδήγησης και την οδική συμπεριφορά.

Σκοπός μας, είναι όχι απλά να αποκτήσετε ένα Δίπλωμα Οδήγησης αλλά η άρτια εκπαίδευση σας για την ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων καταστάσεων που θα συναντήσετε στο δρόμο, με γνώμονα την ασφάλεια!

Ποια είναι τα βήματα;

Υπάρχουν μόνο μερικά εύκολα βήματα μέχρι να φτάσετε στο τελευταίο στόχο, που δεν είναι άλλος από την απόκτηση του πολυπόθητου διπλώματος σας και την ενάρξη της οδηγικής σας διαδρομής:

Οι στόχοι μας

img-icon-01
100 %
ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ
img-icon-02
100 %
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
img-icon-03
25000+
ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
img-icon-04
2000+
ΜΑΘΗΤΕΣ
Εκκινήστε τον κινητήρα σας

Η επιλογή της Σχολής Οδηγών Μαραβέλια θα σας βάλει στο δρόμο για να γίνετε καλύτερος οδηγός.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ